,,Фізику написано у величній книзі, яку завжди відкрито перед нашими очима"   (Г.Галлілей)        ,,Увесь сенс життя полягає у безперервному завоюванні невідомого, у вічних зусиллях пізнати якомога більше" (Е.Золя)
! Сьогодні     Мені приємно, що Ви завітали!     Бажаю приємного і корисного проведення часу на моєму сайті!

неділю, 15 липня 2018 р.

Про викладання фізики та астрономії у 10 класі в 2018-2019 н. році

Навчальна програма для ЗНЗ Фізика. 7-9 класи

Методичні рекомендації щодо організації та змісту вивчення фізики в основній і старшій школі
Перелік навчальної літератури з фізики й астрономії, що має відповідний гриф МОН України, для використання у ЗЗСО: 2018/2019 н.р.
Перелік навчальних програм з фізики, рекомендованих МОН України, для реалізації варіативної складової навчальних планів у 2018/2019 н.р. (2014-2017 рр.)
Електронні версії підручників для учнів:
Упровадження компетентністних задач у практику викладання фізики в школі


 Інтегрований курс
Крім того з 1 вересня 2018 року в 10-му класі може вивчатись інтегрований курс «Природничі науки». Він впроваджується в межах експерименту, і Міністерство освіти і науки запрошує школи брати участь у пілотуванні курсу.
Експериментальні програми розроблено для класів суспільно-гуманітарного, спортивного та художньо-естетичного спрямування. Через це курс може викладатися лише для учнів, що не планують складати ЗНО із природничих предметів. Викладати курс можуть вчителі природничих предметів без обов’язкового проходження курсів підвищення кваліфікації.
Для використання з 1 вересня 2018 року Колегією МОН схвалено 4 проекти навчальних програм інтегрованого курсу «Природничі науки»:

Потрібно зазначити, що підручників під ці курси написано не буде. 

Немає коментарів:

Дописати коментар