,,Фізику написано у величній книзі, яку завжди відкрито перед нашими очима"   (Г.Галлілей)        ,,Увесь сенс життя полягає у безперервному завоюванні невідомого, у вічних зусиллях пізнати якомога більше" (Е.Золя)
! Сьогодні     Мені приємно, що Ви завітали!     Бажаю приємного і корисного проведення часу на моєму сайті!

четвер, 12 травня 2016 р.

Вчений створив інфографіку про глобальне потепління

Науковий співробітник британського університету Рідінга Ед Хокінс представив інфографіку у вигляді анімації, на якій показана зміна клімату за останні 166 років. Відповідний відеоролик він опублікував у Twitter.
На анімації представлена динаміка зміни клімату з 1850 року. У центрі екрану спочатку показується середня температура, яка була 166 років назад, а потім один на одного накладаються кільцеві графіку температур за наступні роки. Зокрема, чим вища середня температура, тим більше діаметр графіка. У підсумку ми бачимо, що сьогодні на Землі клімат став значно тепліше, ніж він був 166 років тому.
Нагадаємо, 23 квітня Україна підписала Паризьку кліматичну угоду, яка була ухвалена 12 грудня 2015 року.
Тоді країни-учасниці форуму в Парижі домовилися не допустити підвищення середньої температури на планеті до 2100 року більш ніж на +2 за Цельсієм порівняно з «доіндустріальною епохою».


Немає коментарів:

Дописати коментар