,,Фізику написано у величній книзі, яку завжди відкрито перед нашими очима"   (Г.Галлілей)        ,,Увесь сенс життя полягає у безперервному завоюванні невідомого, у вічних зусиллях пізнати якомога більше" (Е.Золя)
! Сьогодні     Мені приємно, що Ви завітали!     Бажаю приємного і корисного проведення часу на моєму сайті!

пʼятницю, 21 липня 2017 р.

Обговорення проектів програм інтегрованого курсу «Природничі науки» для 10-11 класів


   Міністерство освіти і науки України інформує, що 25 липня ц.р. на платформі ЕдЕра для публічного обговорення виставляються 4 варіанти проектів програм інтегрованого курсу “Природничі науки” для учнів 10-11 класів, де всі бажаючі, авторизувавшись, зможуть висловити свої пропозиції. Загальне посилання на ЕдЕруhttps://www.ed-era.com/ 
    Сторінки для обговорення будуть функціонувати у понеділок. Обговорення триватиме до 4 серпня 2017 року.
    З 2018-2019 навчального року Державний стандарт середньої освіти і типові навчальні плани передбачають можливіть вибору школами інтегрованого курсу «Природничі науки» для 10-11 класів, які навчаються за суспільно-гуманітарним профілем. Робочі групи розробили 4 різних проекти програм. 
   Оскільки це абсолютно новий тип інтегрованої навчальної програми, який раніше не реалізовувався в школах, Міністерство освіти і науки разом з EdEra ініціювало додаткове публічне обговорення, щоб ознайомити громадськість з новими підходами та врахувати конструктивні коментарі. 
   Всі пропозиції, що були отримані раніше під час обговорення програм на сайті МОН, будуть враховані під час обговорення на платформі EdEra.

Немає коментарів:

Дописати коментар