,,Фізику написано у величній книзі, яку завжди відкрито перед нашими очима"   (Г.Галлілей)        ,,Увесь сенс життя полягає у безперервному завоюванні невідомого, у вічних зусиллях пізнати якомога більше" (Е.Золя)
! Сьогодні     Мені приємно, що Ви завітали!     Бажаю приємного і корисного проведення часу на моєму сайті!

четвер, 22 червня 2017 р.

Поріг тесту ЗНО з фізики склав 10 тестових балів

 22 червня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, який у 2017 році дорівнюватиме 10 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у четвер.
Усі учасники тестування, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть можливість використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії довищих навчальних закладів. Бал «склав/не склав» не подолали 23% учасників зовнішнього незалежного оцінювання з фізики.
23 червня будуть оголошені результати отримані учасниками зовнішнього незалежного оцінювання з фізики та ухвалені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів за виконання тесту.
Як відомо, результати ЗНО з фізики також будуть враховані, як державна підсумкова атестаціяза шкільний курс з предмета. Експертна комісія також затвердить таблицю відповідності тестових балів оцінкам за шкалою 1-12 балів.
Максимальна кількість балів, яку мав можливість набрати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з фізики, дорівнювала 56 тестовим балам.
Для отримання оперативної інформації про початок вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Абітурієнт та Освіта.ua у Facebook.
Джерело: Освіта. ua

Немає коментарів:

Дописати коментар