,,Фізику написано у величній книзі, яку завжди відкрито перед нашими очима"   (Г.Галлілей)        ,,Увесь сенс життя полягає у безперервному завоюванні невідомого, у вічних зусиллях пізнати якомога більше" (Е.Золя)
! Сьогодні     Мені приємно, що Ви завітали!     Бажаю приємного і корисного проведення часу на моєму сайті!

четвер, 3 листопада 2016 р.

Конкурс на здобуття премії в галузі освіти

У Міністерстві освіти і науки повідомили, що Комітет з Державної премії України в галузі освіти розпочав прийом документів та матеріалів кандидатів або колективів на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2017 року.
Матеріали приймаються за п'ятьма номінаціями, а саме: дошкільна і позашкільна освіта, загальна середня освіта, професійно-технічна освіта, вища освіта, наукові досягнення в галузі освіти.
За словами міністра освіти і науки Лілії Гриневич, головним критерієм присудження державної премії має бути практична цінність роботи для впровадження реформи освіти на національному рівні.
"Ця Премія – дуже важлива. Я переконана, що будь-яка мотивація за досягнення у сфері педагогічної науки, особливо за ті, що допоможуть нам здійснювати реформування освіти, повинна заохочуватися та підтримуватися державою", - зазначила Гриневич під час засідання Комітету з Державної премії України в галузі освіти.
Вона також наголосила, що робота комітету має бути максимально прозорою та керуватися новими процедурами, що будуть зрозумілими та відкритими для громадськості.
Комітет працюватиме в оновленому складі, до його складу ключено представників навчальних закладів, громадських організацій та експертного середовища.
У Міністерстві освіти також звертають увагу на те, що документи кандидатів мають бути оформлені відповідно до Порядку висування кандидатів (колективів) на здобуття Державної премії України в галузі освіти.

 Документи для участі у конкурсі на здобуття премії необхідно подавати до Інституту модернізації змісту освіти. Подання документів триватиме до 1 березня 2017 року.
Довідки та консультації можна отримати за телефонами: (044) 248-17-37, (044) 248-25-11.
Освіта.ua  03.11.2016


Немає коментарів:

Дописати коментар